На оновлення доріг Рівненщини інвестують понад 135 мільйонів бюджетних гривень

На оновлення доріг Рівненщини інвестують понад 135 мільйонів бюджетних гривень

21.05.13 13:34 0 1132
За кошти цільової субвенції із держказни, а також гроші зі спецфонду обласного бюджету вдасться відремонтувати більше тисячі вулиць, зазначив заступник голови облдержадміністрації Володимир Новак. Громади Рівненщини вже визначилися з переліком найпроблемніших об’єктів у населених пунктах. Тим часом райдержадміністрації узагальнили пропозиції з сіл і виготовляють необхідну технічну документацію. З цим завданням на сто відсотків уже впоралися в Рокитнівському та Млинівському районах. На завершальній стадії також Острозький і Зарічненський.

Водночас голова облдержадміністрації Василь Берташ поставив завдання департаменту капітального будівництва підшукати виконавців, які мають власні обігові гроші та готові авансом ремонтувати й будувати дороги. Адже, згідно з бюджетним розписом, кошти з держскарбниці надходитимуть і взимку. До того часу громади вже мають одержати нове покриття, підсумував Василь Берташ.

Крім того, голова облдержадміністрації доручив вивчити потребу в додатковій снігоочисній техніці в районах і містах Рівненщини. Адже цьогорічні заметілі вказали на необхідність оновлення спецмашин задля ефективної боротьби з наслідками стихії. На закупівлю снігоочисної техніки також планують спрямувати кошти зі спецфонду обласного бюджету.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Туристичний потенціал ...
Наступна новина: Прикарпаття готується до ...

КОМЕНТАРІ