На Прикарпатті пройшов обласний фестиваль кращих молодіжних трудових загонів «Ми працею славимо тебе, Україно!»

На Прикарпатті пройшов обласний фестиваль кращих молодіжних трудових загонів «Ми працею славимо тебе, Україно!»

21.05.13 16:17 0 1008
На виконання Указу Президента України від 06 січня 2011 року № 6 «Про деякі заходи щодо сприяння вирішенню актуальних питань молоді», обласної комплексної Програми «Молодь Прикарпаття на 2010-2015 роки» , затвердженої рішенням сесії обласної ради від 27 листопада 2009 року № 933 – 34/2009 та з метою широкого залучення молоді та студентів до участі в молодіжних трудових об’єднаннях 14-16 травня управлінням у справах сім’ї та молоді департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації спільно з Івано-Франківським обласним молодіжним центром праці на базі дитячого закладу санаторного типу «Сокіл» ( с. Сокіл Галицького району) проведено обласний Фестиваль – конкурс молодіжних та студентських трудових загонів «Ми працею славимо тебе, Україно!».

В урочистому відкритті Фестивалю взяв участь заступник директора департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Дутчак, який у вітальному слові наголосив про важливість розвитку молодіжних трудових загонів на Прикарпатті.

В обласному фестивалі-конкурсі брали участь найкращі молодіжні трудові загони області: «Галицькі лідери» Галицького району, « Торнадо » Городенківського району, «Край» Богородчанського району, «13-ий район» Долинського району, «Чугайстер» Рогатинського району, «Веселка » Рожнятівського району, «Едем» Тисменицького району, «Станіславська десятка » м. Івано-Франківська.

Програмою Фестивалю-конкурсу було передбачено круглий стіл з питань діяльності трудових об’єднань молоді « Зайнятість молоді через організацію діяльності молодіжних трудових загонів», навчальний семінар-практикум для керівників та учасників молодіжних трудових загонів, конкурсна творча програма ( конкурс стінгазет «Один день із життя трудового загону», конкурс театралізованих виступів « Знайомтесь – це наш трудовий загін !», конкурс-вікторина, конкурс " Кращий молодіжний трудовий загін - 2013 ", КВЕСТ ), а також трудовий десант з благоустрою та озеленення території населених пунктів Галицького району, очищення берегів річки Лімниця. Проведено також молодіжну акцію «Чисте довкілля» в рамках Всеукраїнської акції «Пам’ятати. Відродити. Зберегти» та різноманітні спортивні змагання.

За результатами творчих конкурсів, спортивної естафети, трудового десанту визначено команду – переможця ( команда молодіжного трудового загону «Станіславська десятка» м. Івано-Франківська), яка візьме участь у Всеукраїнському огляді-конкурсі молодіжних трудових загонів, що проходитиме в АР Крим. Друге і третє місця відповідно посіли молодіжні трудові загони Рогатинського і Тисменицького районів.

На урочистому закритті обласного конкурсу – фестивалю «Ми працею славимо тебе, Україно!» команди-учасниці Фестивалю нагороджені вимпелами, Дипломами департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації та цінними дарунками.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: за ...
Наступна новина: У Рівному вшанували пам'ять ...

КОМЕНТАРІ