На Волині уряд створює належні умови для реалізації державної політики у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців

На Волині уряд створює належні умови для реалізації державної політики у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців

21.05.13 19:44 0 1089
З 1 липня ц.р. реєстраційні справи юридичних осіб та фізосіб- підприємців будуть передані підрозділам Укрдержреєстру. Відповідне розпорядження Кабінету Міністрів України, яке було ухвалене 15 травня за засіданні КМУ, надійшло у п’ятницю до виконання у Волинську облдержадміністрацію. Про це голова облдержадміністрації Борис Клімчук розповів на оперативній нараді.

Згідно з розпорядженням Уряду необхідно розмістити відповідні підрозділи Укрдержреєстру в приміщеннях, де розташовувалися державні реєстратори місцевих державних адміністрації.

Про план заходів організаційного характеру щодо створення системи органів державної реєстрації на Волині доповів начальник реєстраційної служби головного управління юстиції в області Сергій Передон. Зокрема, він зазначив, що державні реєстратори Ківерцівської, Локачинської, Луцької, Любешівської, Рожищенської, Турійської, Ковельської РДА та Ковельського, Володимир - Волинського МВК працюватимуть в приміщеннях райдержадміністрацій та міськвиконкомах. Також їхні робочі місця заплановані в Центрах надання адміністративних послуг. Робота триває.

«Таке рішення Уряду забезпечить безперебійне функціонування системи державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб- підприємців. Ми розуміємо важливість справи, адже вона стосується конституційних прав громадян України: чи то майнових, чи то земельних», - резюмував голова облдержадміністрації.

Довідково: змінами до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців» функції з державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців були передані від виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення, районних, районних у містах Києві та Севастополі державних адміністрацій до центрального органу виконавчої влади, що забезпечує реалізацію державної політики у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців - Укрдержреєстру.

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ