Волинський проект вдосконалення надання медичних послуг населенню пройшов успішний захист у представництві Світового банку

Волинський проект вдосконалення надання медичних послуг населенню пройшов успішний захист у представництві Світового банку

21.05.13 16:01 0 1022
Як повідомив на оперативній нараді голова облдержадміністрації Борис Клімчук, Волинь успішно захистила проект вдосконалення надання медичних послуг населенню у представництві Світового банку. Це означає, що як мінімум 4,5 млн доларів США уже можна планувати на його реалізацію.

Відбір заявок проводився на конкурсній основі із залученням представників МОЗ України, Адміністрації Президента України, Світового банку та експертів.

«Обласний проект – у числі фіналістів», - поінформував Борис Клімчук. «7 червня – останній етап розгляду проектів, в ході якого область отримає завдання від Світового банку, від виконання якого і залежатиме, хто ж отримає до 45 млн дол. США грантових коштів», - підкреслив голова облдержадміністрації.

Наприкінці минулого року Світовий банк спільно з Міністерством охорони здоров’я України започаткував підготовку чотирирічного проекту щодо реформування регіональних систем охорони здоров’я. Мета – підтримка реформи медичного обслуговування, яка, стартувавши два роки тому у 4 пілотних регіонах, у 2015 році поширюється на всі регіони України.

Заявка Волинської області передбачає втілення проекту тривалістю 4 роки (починаючи з 2014 року) з обсягом фінансування з боку Світового банку до 45 млн дол. США і співфінансуванням з боку регіону щонайменше 10% вартості субпроекту.

Світовий банк упродовж тривалого часу надає допомогу з питань реформування системи охорони здоров’я в Україні, і продовжує повністю підтримувати цей процес.

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині на реставрацію ...
Наступна новина: У Рівному відзначили День ...

КОМЕНТАРІ