Борис Клімчук: Основні наші завдання - збереження та відновлення здоров'я дітей, організація якісного, безпечного, повноцінного оздоровлення та відпочинку.

Борис Клімчук: Основні наші завдання - збереження та відновлення здоров'я дітей, організація якісного, безпечного, повноцінного оздоровлення та відпочинку.

21.05.13 12:28 0 848
Усі служби, які відповідають за якість та безпеку дитячого відпочинку, повинні працювати спільно та злагоджено. На цьому акцентував голова облдержадміністрації Борис Клімчук на сьогоднішній оперативній нараді.

«Є чітке доручення Уряду, яке ставить конкретні завдання щодо дитячого літнього оздоровчого сезону. В області є всі ресурси, достатньо коштів, щоб організувати відпочинок школярів краю якнайкраще», - наголосив Борис Клімчук.

Як повідомив голова облдержадміністрації, відпочинком та оздоровленням на Волині планують стовідсотково охопити дітей-сиріт. Не залишаться поза увагою і діти-інваліди, діти з багатодітних та малозабезпечених родин.

Голова облдержадміністрації зазначив, що в особливому полі зору, як того вимагає Президент України, є забезпечення дітей якісним харчуванням і лікарськими засобами, контроль за додержанням санітарно-епідеміологічних норм. «Санепідемстанція та управління ветеринарної служби повинні працювати спільно і проінспектувати стан складських приміщень для продуктів, а також контролювати наявність у постачальників автомобілів, оснащених холодильниками. Це життєва необхідність, адже мова йде про дітей, тому ніяких поступок: якщо у претендента потрібного обладнання немає, то й допускати таких до участі у тендерах на постачання продуктів харчування дітям - зась», - підкреслив Борис Клімчук

Голова облдержадміністрації звернув увагу й на обов’язковий супровід дитячих перевезень автомобілями Державтоінспекції, а також недопущення руху транспорту з дітьми у нічний час та дотримання правил техніки безпеки загалом: «Вкотре повторюю, безпека дітей – головне. У позаміських таборах, у пришкільних, у санаторіях та здравницях – всюди».

 

Прес-служба облдержадміністрації

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ