Луцьк: «Учень року – 2013. Учитель року - 2013»

Луцьк: «Учень року – 2013. Учитель року - 2013»

21.05.13 17:21 0 1391
У Палаці культури міста Луцька вшановували обдаровану учнівську молодь навчальних закладів та творче учительство. Тих, хто з юних років утверджує своєю творчістю, розумом не лише славу навчального закладу, а й міста, області та держави.

Участь у заході взяли Луцький міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук, член виконавчого комітету, заступник голови правління «Благодійного фонду Ігоря Палиці – «Новий Луцьк» Ірина Констанкевич.

У вітальному слові Микола Романюк сказав: «шня зустріч залишиться, в першу чергу, в пам’яті учнів. Дехто з них завершує навчання у школах, деякі продовжать. Результатом їхнього навчання є те, що вони присутні у цій залі і є кращими з кращих. Від душі вітаю вас з цим».

Проте, наголосив міський голова, цих дітей не було б у залі Палацу культури, якби не повсякденна, цілодобова, кропітка праця педагогів. Міський голова висловив їм вдячність за роботу. «Дякую за те, що не дивлячись на проблеми освітньої галузі міста, працівники показують яскравий приклад, як треба працювати, і демонструють хороші досягнення», – додав Микола Романюк. Також зупинятися не варто, адже підбивши підсумки, необхідно продовжувати роботу. Працівники освіти нашого міста, за словами міського голови, є взірцем того, як необхідно працювати, вдосконалюватися і професійно рости, готувати учнів до майбутнього. Він подякував педагогам за працю та побажав здоров’я, щастя, удачі, здійснення мрії.

Микола Ярославович зауважив, що міська влада робитиме все, аби підтримувати освіту, молоді таланти навчальних закладів. «Не дивлячись на проблеми, які є в місті, кошти на це виділятимуться у повному обсязі. Тому що ми вкладаємо у майбутнє нашого міста, нашої області, нашої країни. Я впевнений, що з такими педагогами як у нас, в України прекрасне майбутнє», – сказав міський голова.

Привітав учасників заходу й перший заступник міського голови Святослав Кравчук, який наголосив, що всі бачать результати непростої праці педагогів та відзначають найкращих з них. «Так складається доля вчителя, вихователя, що 1 вересня починається навчальний рік, у травні він закінчується. ми підбиваємо підсумки, що зроблено за рік, то я гордий, що освітяни міста цей рік пропрацювали плідно. І є результати роботи», – додав він. Святослав Кравчук зазначив: «Ми маємо прекрасну дошкільну освіту, яка дітей виховує і готує до подальшого навчання в школі. Я впевнений, що ми зберемося і в наступному році, аби вітати кращих педагогів, переможців олімпіад». Перший заступник міського голови подякував педагогам і дітям за роботу.

Представники влади нагородили учнів у номінаціях «Навчальні творчі досягнення», «Художні творчі досягнення», «Винахідник та раціоналізатор», «Високі спортивні досягнення», «Юний інтелектуал» та інших.

Переможцем конкурсу «Учень року - 2013» став Роман Король, учень 10 класу Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука (І місце у Всеукраїнській олімпіаді з екології, ІІ місце у Всеукраїнській олімпіаді з хімії, ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі-захисті (секція екології), І місце у Всеукраїнському турнірі юних біологів).

Було нагороджено й кращих учителів нашого міста.

Привітала педагогів та учнів й член виконавчого комітету, заступник голови правління «Благодійного фонду Ігоря Палиці – «Новий Луцьк» Ірина Констанкевич. Вона вручила 23-м учням, випускникам 11-х класів міських шкіл, переможцям Всеукраїнських олімпіад, конкурсів та турнірів електронні книги. Крім того, учитель музичного мистецтва Навчально-виховного комплексу № 9, переможець Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2013» Марина Приходько отримала з рук Ірини Констанкевич планшетний комп’ютер.

Для переможців та гостей заходу організували святковий концерт.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Міський пляж ...

КОМЕНТАРІ