Проект «Адміністративні послуги. Спрощений доступ через пошту» стартував у Чернігові

Проект «Адміністративні послуги. Спрощений доступ через пошту» стартував у Чернігові

21.05.13 16:30 0 866
17 травня в Чернігові на базі поштового відділення ЧД УДППЗ «Укрпошта» №14 відбулось урочисте відкриття всеукраїнського проекту «Адміністративні послуги. Спрощений доступ через пошту». Він передбачає надання адміністративних та соціальних послуг жителям Чернігова та області на базі поштових відділень за принципом «єдиного вікна».

У заході взяв участь заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Геращенко. Він наголосив на соціальній важливості проекту, адже розширення кола послуг «Укрпошти» значно полегшує взаємне спілкування державних установ і споживачів. Особливо це буде зручно для мешканців віддалених районів та населених пунктів Чернігівщини. Тому найближчим часом й інші поштові відділення області долучаться до реалізації проекту.

Як повідомив директор ЧД УДППЗ «Укрпошта» Володимир Приходько, відтепер, завітавши до відділення поштового зв’язку, клієнт має можливість виконати всю процедуру оформлення документів та доставки поштових відправлень з документами. Зручність та швидкість отримання необхідних документів дає змогу вийти на новий рівень сервісу у сфері адміністративних послуг.

У поштовому відділенні відділенні № 14 створені всі необхідні умови для надання адміністративних послуг, проведена реконструкція, встановлені інформаційні стенди з переліком адміністративних послуг, зразками заяв, номерами довідкових телефонів, технологічними картками.

У рамках проекту наразі надається 7 адміністративних послуг. Згодом планується розширення їх спектру.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині шестеро ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ