У Львові відбувся відкритий кубок України з культуризму

У Львові відбувся відкритий кубок України з культуризму

21.05.13 19:06 0 1055
19 травня 2013 року за сприяння Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львові відбувся "Відкритий кубок України з бодібілдингу, фітнесу та бодіфітнесу". Організатором змагань виступила Українська федерація бодібілдингу, президентом якої є депутат Львівської міської ради свободівець Святослав Шеремета.

"Це найпрестижніший національний турнір весняного сезону. Головною метою проведення Кубку є визначення найкращих спортсменів країни та відбір до Національної збірної команди України на чемпіонат Світу, який відбудеться 14 червня цього року в місті Будапешт, Угорщина. Учасниками цього змагання є, як атлети топ-рівня, так і любителі, що зумовлює велику кількість спортсменів-учасників та відкриття перспективних новачків. У якості почесних гостей та суддів приїхали відомі атлети-бодібілдери. Також були запрошені видатні атлети з інших видів спорту, зірки телебачення та шоу-бізнесу", – розповів свободівець Святослав Шеремета.

Переможців було визначено в обов'язковій та довільній програмах у таких категоріях: "юнаки, 16 років включно" – переможцем став спортсмен із міста Києва Павло Зорін; "18 років включно" – переможцем став спортсмен з Хмельницької області Микола Савицький; "юніори, 20 років включно" – переможцем став спортсмен із Києва Микита Пустовіт; "22 роки включно" – переможцем став спортсмен з міста Тирасполь (Молдова) Микола Щербатюк; "24 роки включно" – переможцем став спортсмен з Львівської області Юрій Підчаша; "чоловіки, понад 40 років" – переможцем став спортсмен із Хмельницького Руслан Сидлецький; "чоловіки, класичний бодібілдинг" (максимальна вага = зріст – 100 + 5 кг) – переможцем став спортсмен з Хмельницької області Андрій Подоба.

Жінки: "бодіфітнес" – перемогла Маріна Антохі; "модельний фітнес" – перемогла Лілія Савлик.

Абсолютним чемпіоном Відкритого кубка України 2013 став Віталій Подольський.

Під час урочистого нагородження переможців, заступник голови фракції ВО "Свобода" у Львівській міськраді Любомир Мельничук зазначив: "Ніщо так не загартовує волю, мужність і дух, як спорт. На жаль, всі не можуть бути переможцями, але всі зусилля затрачені задля здобуття першості, концентрація волі й духу заради здобуття результату – беззаперечно вартують пошани. Здоров'я цілої нації і, відповідно, держави є у прямому взаємозв'язку зі здоров'ям кожного окремо взятого її представника. Участь у цьому турнірі такої великої кількості учасників та глядачів демонструє, що попри відсутність у чинної влади інтересу до пропаганди здорового способу життя та фізичної культури українці продовжують зберігати чільні місця серед найсильніших націй світу".

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Школа журналістики ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: минулої ...

КОМЕНТАРІ