Олег Махніцький вимагає розв'язати проблемну ситуацію зі Снопківським парком у Львові

Олег Махніцький вимагає розв'язати проблемну ситуацію зі Снопківським парком у Львові

21.05.13 18:28 0 1081
17 травня 2013 року народний депутат України, член фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Махніцький скерував депутатські запити до Генеральної прокуратури, Міністерства екології та природних ресурсів, Державного агентства земельних ресурсів щодо перевірки відомостей, викладених у колективному звернені мешканців Львова, стосовно проблемної ситуації зі зміною меж парку Снопківський, яка склалася внаслідок протиправних дій посадових осіб Львівської міської ради.

Націоналіст вимагає від Генерального прокурора України перевірити факти можливого порушення Земельного кодексу України членами Виконавчого комітету Львівської міської ради.

"Снопківський парк віднесено до переліку об'єктів природно-заповідного фонду, і змінювати його межі, згідно з нормами Земельного кодексу України, можна лише за погодженням Верховної Ради України", – зазначено в запиті.

У запиті, скерованому до відповідних відомств, депутат-свободівець вимагає розв'язати проблемну ситуацію навколо парку та надати їй правову оцінку. У разі ж наявності ознак порушень чинного законодавства – вжити заходів щодо усунення порушень та притягнути винних осіб до відповідальності.

"Громада міста занепокоєна зміною меж парку Снопківський та можливою забудовою згаданої території. Ми вкотре спостерігаємо, як громаду намагаються позбавити права на відпочинок та забудувати пам'ятку садово-паркового мистецтва, що грубо порушує чинне законодавство. Необхідно зробити усе можливе для збереження парку та не дозволити нечистим на руку чиновникам нажитися за рахунок громади", – наголосив націоналіст.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Львівщина: визначено ...

КОМЕНТАРІ