Мільйонери Волині задекларували понад 124 мільйони гривень доходів

Мільйонери Волині задекларували понад 124 мільйони гривень доходів

21.05.13 14:47 0 1081
До когорти волинян з офіційно задекларованими статками, що перевищили 1 мільйон гривень, за підсумками 2012 року потрапило 39 громадян, які разом задекларували 124,4 мільйона гривень доходів, – повідомили у Головному управлінні Міндоходів у Волинській області.

Як розповів перший заступник голови ДПС у Волинській області Андрій Тимейчук, щоб переконати заможних волинян задекларувати доходи, працівники Міндоходів провели серйозну роз’яснювальну роботу практично з кожним із декларантів.

«До індивідуальної зустрічі чи розмови з нашими декларантами-мільйонерами ми ретельно проаналізували наявні бази даних. Ця аналітична робота дозволила нам мати достатньо аргументів для ефективного спілкування із потенційними декларантами-мільйонерами. Результат – збільшення офіційних мільйонерів на 13 осіб проти показників деклараційної кампанії минулого року – очікуваний», – запевнив Андрій Тимейчук.

Посадовець додав, що завдяки такій наполегливості лише декларанти-мільйонери вже сплатили більше 6 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб до бюджету.

Отож, як свідчить аналітика, найбільші доходи волинські мільйонери торік отримали від інвестиційного прибутку. В період січня-квітня 2013 року волиняни-мільйонери задекларували майже 46 мільйонів гривень інвестиційного прибутку, отриманого у 2012 році.

Друга позиція у переліку найбільших сум належить волинянам-мільйонерам, котрі протягом 2012 року отримали вражаючі для пересічних громадян суми заробітної плати. Загалом задекларовані доходи наших краян у вигляді заробітної плати, що дозволили їм отримати статус декларанта-мільйонера – 12,8 мільйона гривень.

Збагатилися волиняни за рахунок успадкованого майна, вартість якого перевищує мільйон – загальна сума успадкованого мільйонерами майна перевищує 9 мільйонів гривень. Задекларували волиняни і мільйонні іноземні доходи. Загалом отримані волинськими мільйонерами офіційні доходи з-за кордону сягають майже 9 мільйонів.

Прибутковою справою для волинських мільйонерів виявилися продаж та обмін рухомого та нерухомого майна. Загалом отримані доходи цією категорією волинських декларантів –понад 10,5 мільйона гривень.

Нагадаємо, що торік за підсумками декларування доходів на Волині було 26 офіційних мільйонерів, котрі задекларували 81 мільйон гривень.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 21.05 в Рівне відбудеться ...
Наступна новина: У Тунісі сталися сутички ...

КОМЕНТАРІ