Тернопільська область: протягом минулої доби вогнеборці 6 разів залучались до ліквідації пожеж

Тернопільська область: протягом минулої доби вогнеборці 6 разів залучались до ліквідації пожеж

21.05.13 12:18 0 876
20 травня о 06:25 у місті Почаїв Кременецького району на вулиці Озерна, 11 виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покрівля на площі 20 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 23-го державного пожежно-рятувального підрозділу та 5 державної пожежно-рятувальної частини, врятовано 1 сусідню господарську будівлю та матеріальні цінності на суму близько 37 тисяч гривень.

20 травня о 11:50 у селі Стінка Бучацького району виникла пожежа господарської будівлі, що належить. Вогнем знищено два вікна, перекриття на площі 15 м.кв. та покрівлю на площею 105 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговими караулами 9-ї державної пожежно-рятувальної частини та вогнеборцями місцевої пожежної команди села Зубрець. Врятовано 1 житлову та 1 господарську будівлі, матеріальних цінностей на суму 170 тисяч гривень.

20 травня о 16:28 у селі Золотий Потік Бучацького району виникла пожежа господарської дерев’яної споруди. Вогнем знищено дану споруду та 2 м.куб. твердого палива. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговими караулами місцевої пожежної команди села Соколів та 9-ї державної пожежно-рятувальної частини. Врятовано 1 житлову будівлю та матеріальних цінностей на суму близько 120 тисяч гривень.

20 травня о 16:28 у місті Заліщики на території обласного комунального госпіталю інвалідів війни виникла пожежа в закритій трансформаторній підстанції, яка належить Заліщицькому ВАТ Районні електромережі. В наслідок пожежі вогнем знищено електроізоляцію на 1 м. електропроводки. Причина виникнення пожежі коротке замикання. Пожежа ліквідована підручними засобами працівниками РЕМ. Для гасіння пожежі залучався черговий караул 15-ї державної пожежно-рятувальної частини.

20 травня о 18:35 у місті Кременець на вулиці Ляшуки, 1 виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено дану будівлю розміром 3х4 м., січкарню, 2 ванни, 50 тюків соломи. Ймовірна причина виникнення пожежі попадання блискавки. Матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська область: у ...
Наступна новина: На Волині 22-25.05 в ...

КОМЕНТАРІ