Від ідентифікаційних номерів відмовились 142 жителі Чернівців

Від ідентифікаційних номерів відмовились 142 жителі Чернівців

21.05.13 17:57 0 1018
З початку року в Центрі обслуговування платників податків міської податкової чернівчанам було видано 2804 реєстраційних номерів облікової картки платника податків, що на 439 більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Облік громадян, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера та надали до органу державної податкової служби Повідомлення за формою № 1П ведеться в окремому реєстрі Державного реєстру за прізвищем, ім'ям, по батькові та серією і номером паспорта без використання реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Протягом чотирьох місяців цього року від реєстраційних номерів облікових карток платників податків відмовились 142 жителі обласного центру, що на 37 громадян більше аналогічного періоду минулого року.

Останім часом дедалі більше чернівчан звертається з метою повторного отримання карток через їх втрату чи псування.

Нагадуємо, що відповідно п.70.10 статті 70 Податкового кодексу України на прохання фізичної особи до його паспорту (сьома, восьма або дев'ята сторінки) можуть бути внесені дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру. Таку позначку можна одержати як під час первинної реєстрації в Державному Реєстрі фізичних осіб, так і при внесенні змін у картку або її заміни.

Цьогоріч такою можливістю вже скористалось 724 чернівчанина, тоді як протягом 2012 року бажаючих внести відмітку про реєстраційний номер до паспорта було лише 37.



Відділ взаємодії із засобами масової інформації
та громадськістю ДПІ у м. Чернівцях
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Свистун: "Підсилення у ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ