Тернопільщина: в області впорядкують місця масового відпочинку населення на воді

Тернопільщина: в області впорядкують місця масового відпочинку населення на воді

22.05.13 16:49 0 853
Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій доручила місцевим органам виконавчої влади спільно з органами місцевого самоврядування до початку купального сезону зобов’язати орендарів водних об’єктів облаштувати місця масового відпочинку у відповідності до Правил охорони життя людей на водних об’єктах України.

У випадку невиконання зазначених умов, систематичного порушення і невиконання Правил розглядатиметься питання про розірвання угод з підприємствами, установами, організаціями або фізичними особами, які відповідають за утримання водних об’єктів.

Також органам влади на місцях доручено укласти угоди з обласною рятувально-водолазною службою щодо обстеження підводної частини водоймищ в місцях масового відпочинку населення, а також здійснити комплекс заходів щодо безпеки людей під час проведення масових заходів у населених пунктах області у святкові дні.

Звернено увагу на необхідність передбачити в договорах оренди водних об’єктів питання укладення угод з рятувально-водолазною службою, створення рятувальних постів та визначення відповідальних осіб за санітарний стан і екологічну безпеку.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові стартував ІХ ...
Наступна новина: На Рівненщині під час ...

КОМЕНТАРІ