На Рівненщині прокуратура перевіряє причетність працівника міліції до вчинення дорожньо-транспортної пригоди

На Рівненщині прокуратура перевіряє причетність працівника міліції до вчинення дорожньо-транспортної пригоди

22.05.13 13:21 0 985
Слідчим відділом слідчого управління прокуратури Рівненської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася 16 травня 2013 року у місті Сарни.

Встановлено, що на вулиці Гагаріна вказаного райцентру невідомий водій збив 37-річного місцевого мешканця та зник з місця пригоди. За даними Державтоінспекції чоловік переходив проїзну частину дороги поза пішохідним переходом. В результаті ДТП пішохід отримав тяжкі травми. З діагнозом перелом основи черепа та політравмами потерпілого госпіталізували до реанімаційного відділення Сарненської центральної районної лікарні.

В ході оперативно-розшукових заходів наступного дня було встановлено свідків та розшукано автомобіль, причетний до ДТП. Транспортний засіб із наявними механічними пошкодженнями правоохоронцями виявлено в гаражі приватного господарства, яке належить начальнику одного з райвідділів міліції. Авто поміщено на спецмайданчик ДП МВС України "Рівне-інформ-ресурси".

Нині встановлюється усі обставини автопригоди та особа, яка на момент скоєння ДТП перебувала за кермом транспортного засобу.

Слідство триває.

Довідково:

Санкція ст.286 ч.2 передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з можливістю позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині українка ...
Наступна новина: Житомирщина: відбувся ...

КОМЕНТАРІ