На Рівненщині семінар - тренінг для суб’єктів господарювання, які використовують РРО

На Рівненщині семінар - тренінг для суб’єктів господарювання, які використовують РРО

22.05.13 11:43 0 889
З 1 січня 2013 року стало обов’язковим подання звітності про використання реєстраторів розрахункових операцій до органів ДПС в електронному вигляді. Вчитися працювати в нових умовах законодавчо дозволено до 1 липня 2013 року.

Дубровицькі податківці продовжують роботу з практичної реалізації нововведень. Для суб’єктів господарювання, які використовують РРО, організували та провели черговий семінар – тренінг. Під час заходу розглянули зміни, внесені до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Податківці наголосили на необхідності заміни касових апаратів старого зразка новими, або модернізації наявних РРО. Для цього власникам касової техніки необхідно звернутись до сервісних центрів з приводу купівлі або модернізації парку апаратів.

Звертаємо увагу на те, що касові апарати типу MINI-500.02ME зі старішими версіями внутрішнього програмного забезпечення можна переобладнати для звітування в електронному вигляді, шляхом підключення спеціальних модемів для передачі даних про розрахункові операції.

Завдяки новим прогресивним технологіям, у суб’єктів господарювання з’явилася можливість заощаджувати не лише кошти, а й дорогоцінний час.

Протягом 2013 року в Дубровицькій МДПІ зареєстровано та налаштовано на роботу в законодавчо встановленому режимі 33 реєстратори. Нагадаємо, що відповідальність за неподання звітності в електронному вигляді настає з 1 липня 2013 року.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ