Житомирщина: відбувся обласний спортивно-оздоровчий захід «Ігри патріотів»

Житомирщина: відбувся обласний спортивно-оздоровчий захід «Ігри патріотів»

22.05.13 13:25 0 904
18 травня 2013 року Житомирська обласна організації УТОГ на спортивній базі ФСТ «Спартак» провела спортивно-оздоровчий захід «Ігри патріотів» для молоді з вадами слуху.

Організаторами заходу виступили Житомирська обласна організація УТОГ, регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» та обласний Центр фізичного здоров\'я населення «Спорт для всіх». Технічну підтримку заходу забезпечив міський спортивно-туристичний клуб «Полісся».

На відкритті заходу з привітальним словом виступив начальник облцентру «Інваспорт» Панасюк Ю.О., заступник директора ЖОЦФЗН «Спорт для всіх» Козловець С.М., президент Житомирської обласної спортивної федерації глухих Будзинський Р. та лідер молодіжної обласної організації УТОГ Дем\'янчук В.

У заході взяли участь 9 команд з Житомира та Коростеня. Серед них - представники Житомирської спецшколи-інтернату № 2, УВП УТОГ, технологічного коледжу, ВПУ-інтернату та Інституту медсестринства.

Учасники заходу змагались з таких видів: «Регата» (водні змагання на спортивному катамарані), «Адреналін» (спортивні змагання на паралельних мотузках, ліани, повітряні переправи, маятник та ін.), «Спортивне орієнтування», «Зірниця» (естафета з пошуком виходу з екстремальних умов та надання медичної допомоги) та «Домбайський футбол». Всі команди вправно виконали конкурсну програму, переможці нагороджені кубком, медалями та призами.

1-е місце зайняла команда «Сила» з Інституту медсестринства, 2-е місце – команда «Іскоростень» з м. Коростеня, на 3-у місці - команда з Житомира «Пума».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ