На Чернігівщині у місцевому ставку виявлено тіло літньої жінки

На Чернігівщині у місцевому ставку виявлено тіло літньої жінки

22.05.13 08:53 0 921
З настанням тривалого періоду спекотної погоди більшість населення обирає для відпочинку місця біля водойм. Проте під час купання люди часто нехтують елементарними правилами безпечної поведінки. З початку року вода забрала життя вже 23-х осіб. Основними причинами трагедії є купання в необладнаних місцях, в нетверезому стані та порушення правил перебування на водоймах.

Так, 20 травня в райцентрі Куликівка у ставку було виявлено тіло 64-річної місцевої мешканки селища. За словами очевидців, жінка відпочивала на берегу місцевої водойми та самотньо розпивала спиртні напої. Проте така безпечність обійшлася їй ціною власного життя. Ймовірніше за все жінці стало зле та вона впала у воду та захлинулась.

З цього приводу Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області звертається до гостей та мешканців Чернігівщини із застереженням бути вкрай обережними під час відпочинку на воді. Купатися краще вранці або ввечері, коли немає небезпеки перегрівання. Заходити у воду слід поступово щоб зменшити ризик виникнення судоми. Не можна пірнати у воду в невідомих місцях та після тривалого перебування на сонці. Не влаштовуйте небезпечні ігри на воді. Ніколи не плавайте наодинці, особливо якщо не впевнені у своїх силах. Не заходьте у воду на підпитку. Постійно слідкуйте за поведінкою дітей біля води. Контролюйте їхні розваги, навіть на мілководді.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ