Голова Львівської ОДА ознайомився з діяльністю підприємства «Агромарк Юкей»

Голова Львівської ОДА ознайомився з діяльністю підприємства «Агромарк Юкей»

22.05.13 12:13 0 915
21 травня, голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук, в рамках робочої поїздки до Кам’янка-Бузького району, ознайомився з роботою ТзОВ «Агромарк Юкей».

Зазначимо, що дана компанія створена у 2006 році завдяки сприянню інвесторів з Шотландії та Ірландії. Основною її діяльності є вирощення цукрового буряку, картоплі, пшениці, кукурудзи, сої та ріпаку. Також підприємство займається експортом картоплі та ріпаку, зокрема цілорічно картопля реалізується й на внутрішніх ринках України.

Під час візиту відбулась презентація діяльності компанії Агромарк в Україні, зокрема генеральний директор та засновник ТзОВ «Агромарк Юкей» Марк Леард розповів голові облдержадміністрації про досягнення та проблеми компанії, а також про плани на майбутній розвиток, вдосконалення виробничих процесів та залучення інвестицій.

Як зазначив у розмові Віктор Шемчук, розвиток інвестування у виробництво сільськогосподарської продукції на території області є особливо цікавим та необхідним. «Це дійсно нам потрібно, адже іноземні інвестиції, які вкладаються в сільське господарство, дадуть можливість Львівщині вийти з існуючої економічної скрути. Тому на прикладі роботи Вашої компанії ми бачимо можливість не лише хорошого, вигідного інвестування для іноземців, але й для створення нових робочих місць, особливо у сільській місцевості», – сказав керівник області.

Окремою темою спілкування стала участь компанії «Агромарк Юкей» у соціальних проектах, котрі реалізуються на території Львівщини. «З початку діяльності підприємства соціальні програми, а також захист і піклування про навколишнє середовище були ключовими аспектами, на що орієнтувався бізнес. Багато таких проектів були спрямовані в основному на розвиток села та сільські школи. Окрім цього ми надаємо підтримку дитячим садкам і плануємо продовжувати в цьому ж напрямку. І чим більше буде зростання бізнесу в Україні, тим більші будуть внески у соціальні проекти», – зазначив Марк Леард.

В рамках візиту на підприємство Віктор Шемчук також ознайомився з діяльністю відділу логістики, де відстежують кожну одиницю техніки, оглянув камери довготривалого зберігання зернових культур, техніку для сортування і фасування картоплі.

Також очільник Львівщини, коментуючи результати візиту, наголосив, що приклад «Агромарк Юкей» у сприянні та підтримці культурної інфраструктури села, забезпеченні соціальних проектів в загальноосвітніх закладах та дитячих садках є яскравим результатом ефективного приватно-державного партнерства. «Завдяки сприянню таких компаній ми можемо належно виконувати і соціальні ініціативи Президента України, які пов’язані з доступністю культурного розвитку та навчання на селі. Тому ми робитимемо усе для того, щоб покращувати умови інвестування у регіоні та, щоб бізнес на Львівщині почував себе комфортно», – резюмував В.Шемчук.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: "Посади квітку ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ