На Львівщині у селі Стрілковичі Самбірського району відкрито дошкільний навчальний заклад “Дзвіночок”

На Львівщині у селі Стрілковичі Самбірського району відкрито дошкільний навчальний заклад “Дзвіночок”

22.05.13 11:12 0 898
Голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук, 20 травня, в рамках робочої поїздки у Самбірський район, взяв участь в урочистому відкритті Стрілковицького дошкільного навчального закладу «Дзвіночок».

Зазначимо, що даний  заклад розрахований на 75 дитячих місць. На його  реконструкцію було використано 1,5 млн. грн. та придбано обладнання на 0,4 млн. гривень.

Голова Львівської ОДА привітав маленьких діточок, їхніх вихователів,  батьків та усю громаду села Стрілковичі з цією важливою  подією: «З великою радістю   беру участь у відкритті цього чудового дошкільного закладу. Надзвичай приємно, що і органи влади на місцях, і  територіальна громада, і органи місцевого самоврядування об’єднують свої зусилля для затишку наших дітей».

Віктор Шемчук також зазначив, що влада приділятиме більше уваги розвитку українського села: «Переконаний, що один з варіантів виходу із економічної кризи – це розвиток сільської місцевості. І цей садочок – приклад того, як ми, реалізовуючи нові соціальні ініціативи Президента України, маємо можливість хоч трохи покращити стан соціально-культурної сфери сіл нашої області», – наголосив голова Львівської ОДА.

В межах святкових урочистостей Віктор Шемчук перерізав символічну стрічку, а також вручив подарунки для дітей ДНЗ «Дзвіночок» – телевізор та м’які іграшки.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирським дорогам – ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ