Українець намагався вивезти в Польщу понад тисячу пачок цигарок

Українець намагався вивезти в Польщу понад тисячу пачок цигарок

22.05.13 17:08 0 889
Учора ввечері під час митного контролю у працівників митного поста Міндоходів «Краковець – Корчова» виникла підозра щодо наявності в автомобілі «ЗАЗ» товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню. Цим транспортним засобом громадянин України прямував у приватну поїздку до Польщі, обравши для руху смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор».

Автомобіль було переведено до «червоного коридору», а громадянину запропоновано заповнити митну декларацію. У ній він заявив про наявність 300 злотих та відсутність будь-яких товарів. Однак під час поглибленого огляду в передній частині бампера, у ніші під заднім сидінням, у порожнинах дверей та в салоні за боковою обшивкою з обох боків у спеціально виготовлених тайниках було виявлено 1 392 пачки цигарок «LM».

Тобто українець намагався перевезти товари з приховуванням від митного контролю шляхом, що утруднює виявлення таких товарів. Ці дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею 483 Митного кодексу України.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ