Туристично-рекреаційний потенціал Івано-Франківщини представили на V Західноукраїнській туристичній виставці-фестивалі у м. Тернопіль

Туристично-рекреаційний потенціал Івано-Франківщини представили на V Західноукраїнській туристичній виставці-фестивалі у м. Тернопіль

22.05.13 08:00 0 922
18-19 травня управління зовнішніх економічних зв’язків і туризму облдержадміністрації спільно з представниками туристичних підприємств та майстрами народних ремесел області представили туристично-рекреаційний потенціал Івано-Франківщини на V Західноукраїнській туристичній виставці-фестивалі у м. Тернопіль.

Виставка-фестиваль відбулась у парку ім. Т.Г.Шевченка. Особлива увага була приділена презентації та розвитку тематичних видів туризму та рекреації: активний, освітній, культурно-пізнавальний, дитячий та молодіжний, сільський зелений туризм.

На виставці можна було ознайомитися з туристичним потенціалом та народними традиціями Тернопільської, Київської, Запорізької, Закарпатської, Львівської, Чернівецької областей України, а також Польщі та Молдови.

Майстри народних ремесел Івано-Франківщини проводили майстер-класи з гончарства, різьби по дереву, лозоплетіння та соломоплетіння, народної вишивки, виготовлення ляльок-мотанок, прикрас з полімерної глини, ковальства. Всього участь у фестивалі взяли понад 70 народних умільців з Тернопільської, Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької областей.

Протягом всієї роботи туристичної виставки на сцені відбувалися виступи народних та аматорських колективів, естрадних виконавців Тернопільщини.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ