День захисту дітей буде відзначено на Долинщині

День захисту дітей буде відзначено на Долинщині

22.05.13 15:46 0 881
20 травня керівник апарату Долиської районної державної адміністрації Катерина Олійник провела нараду з питань підготовки та проведення в районі Дня захисту дітей.

Відповідно до Указу Президента України 30.05.1998 року № 568/98 «Про День захисту дітей» та на виконання розпорядження обласної державної адміністрації 29.04.2013 року № 304 "Про відзначення у 2013 році Дня захисту дітей" прийнято розпорядження голови районної державної адміністрації від 18.05.2013 № 127, яким затверджено заходи з метою належного відзначення вказаної дати та посилення уваги суспільства до проблем дітей, захисту їх прав та законних інтересів.

В рамках заходів плануються святкові концерти, театралізовані дійства за участю професійних і дитячих самодіяльних художніх колективів, вихованців місцевих навчальних закладів, спортивні змагання, спартакіади; безкоштовне відвідування дітьми-сиротами, дітьми, які позбавлені батьківського піклування, дітьми з обмеженими фізичними можливостями та дітьми, які знаходяться в кризовій ситуації театрів, музеїв, виставок тощо; засідання "круглого столу" з питань розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування за участю громадських організацій та районний фестиваль творчості дітей та молоді з функціональними обмеженнями "Повір у себе".

Заходи відбуватимуться 1-9 червня 2013 року. 1 червня діти, позбавлені батьківського піклування та діти-сироти відвідають Гошівський монастир на Ясній Горі.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відбулось ...
Наступна новина: Співпраця між Житомирщиною ...

КОМЕНТАРІ