Закарпатські видання презентувалися у Києві

Закарпатські видання презентувалися у Києві

22.05.13 08:29 0 1111
В «Українському Домі» завершила роботу IХ Київська міжнародна книжкова виставка, на якій управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації презентувало колективний стенд видавців краю. Організатором виставки-ярмарку – Державним комітетом телебачення і радіомовлення України – управління відзначено спеціальним Дипломом.

Основною метою проведення виставки стала популяризація сучасної української книги та розбудова вітчизняної книговидавничої галузі, поширення досвіду співробітництва між суб’єктами видавничої справи, зміцнення позицій національного виробника на вітчизняному книжковому ринку.

Закарпатська друкована продукція на виставці була представлена понад півсотнею найменувань книг, що вийшли у видавництвах різної форми власності. Серед експонатів – енциклопедичні видання, поезія, проза, художні альбоми, книги, присвячені українському мистецтву та культурі. У формуванні колективного стенду та представлення досягнень у видавничій сфері області взяли участь Всеукраїнське державне багатопрофільне видавництво «Карпати», ПрАТ «Видавництво «Закарпаття», ТДВ «Патент», «Видавництво Олександри Гаркуші», МПП «Гражда», «Поліграфцентр Ліра», «Ужгородська міська друкарня» та інші.

Жвавий інтерес викликали представлені на виставці книги, видані за рахунок обласної Програми підтримки видання місцевих авторів, популяризації закарпатської книги та сприяння книгорозповсюдженню на 2012-2014роки.

Управління інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю ОДА

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Чернігівщині ...
Наступна новина: "Компаньйон" купив ...

КОМЕНТАРІ