Волинська область: семінар-нарада з представниками добровільних пожежних дружин Локачинського району

Волинська область: семінар-нарада з представниками добровільних пожежних дружин Локачинського району

22.05.13 14:18 0 936
20 травня у приміщенні Локачинської районної державної адміністрації рятувальники разом із представниками влади провели семінар-нараду щодо вивчення основ та принципів діяльності добровільних формувань на території Локачинського району.

На нараді були присутні: заступник начальника управління з організації запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту У ДСНС України у Волинській області Микола Кревський, заступник голови Локачинської райдержадміністрації Михайло Скопюк, голова Волинської обласної організації Добровільного пожежного товариства Григорій Загородній, в.о. начальника Локачинського районного сектору У ДСНС України у Волинській області Руслан Лишук, голови сільських рад та члени добровільних пожежних дружин району.

За інформацією начальника управління з організації запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту У ДСНС України у Волинській області Миколи Кревського пожежі є одним із найбільших суспільно небезпечних факторів, які призводять до значних втрат ресурсів, матеріальних цінностей та людського потенціалу.

Тому під час заходу особливої гостроти набули питання збереження існуючих сільських протипожежних формувань, а також їх функціонування, соціальний захист та проблемні питання пожежних дружин та інших добровільних формувань.

Після обговорення ряду питань забезпечення пожежної безпеки на території району, рятувальники провели спільні тренування з добровільними пожежними формуваннями району з ліквідації умовної пожежі, а також евакуації людей та матеріальних цінностей.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині в рамках ...

КОМЕНТАРІ