Колектив «Черемош» УДСНС України у Чернівецькій області переміг на IV Всеукраїнському фестивалі героїко-патріотичної пісні

Колектив «Черемош» УДСНС України у Чернівецькій області переміг на IV Всеукраїнському фестивалі героїко-патріотичної пісні

22.05.13 10:44 0 921
17-18 травня у Житомирі відбувся IV Всеукраїнський фестиваль героїко-патріотичної пісні серед працівників органів і підрозділів цивільного захисту ДСНС України, ветеранів та пенсіонерів служби цивільного захисту. Традиційно організаторами конкурсу виступали Державна служба України з надзвичайних ситуацій і Всеукраїнська асоціація ветеранів війни та МНС України.

Фестиваль тривав 2 дні. Участь у ньому взяли працівники усіх структурних підрозділів ДСНС України. Чернівецьку область на фестивалі представляв ВІА «Черемош». Учасниками колективу є співробітники Управління ДСНС України у Чернівецькій області: начальник Герцаївського районного сектору Вадим Бучок, начальник пункту охорони здоров’я Відділу забезпечення діяльності Світлана Мойсова, пожежний караулу ДПРЧ-4 м. Вижниця Михайло Цікул, водій караулу ДПРЧ-10 смт. Кельменці Сергій Онуфрійчук та художній керівник ансамблю Людмила Тарасюк.

В перший день фестивалю компетентне журі оцінювало виступи конкурсантів. Серед розмаїття пісень у виконанні талановитих учасників Фестивалю визначилося чимало особливо цікавих та професійних виступів. З найкращих виконавців було складено програму Гала-концерту, який відбувся наступного дня.

Саме перед початком Гала-концерту відбулася урочиста частина з відзначення та нагородження лауреатів конкурсу у різних номінаціях. Виконавши декілька пісень різних жанрів та продемонструвавши свою високу майстерність, перше місце серед вокально-інструментальних ансамблів ДСНС України заслужено отримав ВІА «Черемош». Слід зазначити, гурт «Черемош» є неодноразовим лауреатом Фестивалю героїко-патріотичної пісні. Колектив УДСНС України у Чернівецькій області вітає переможців та щиро бажає нових творчих успіхів!

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині втричі ...

КОМЕНТАРІ