На Волині понад двадцять разів призупиняли митне оформлення товарів для з’ясування прав на інтелектуальну власність

На Волині понад двадцять разів призупиняли митне оформлення товарів для з’ясування прав на інтелектуальну власність

22.05.13 17:00 0 951
З початку року в зоні обслуговування Ягодинської митниці фахівці Міндоходів 24 рази призупиняли митне оформлення товарів 6 відомих торговельних марок задля отримання дозволів правовласників, або ж їх представників на розмитнення вантажів.

Власне відсутність інформації від правовласників на транспортований товар, що містить об’єкти інтелектуальної власності, фахівці Ягодинської митниці Міндоходів встановили під час перевірки електронних копій митних декларацій.

В результаті професійних дій волинських митників цей товар було ввезено на митну територію України з дотриманням усіх законодавчих норм, що регулюють відносини у сфері інтелектуальної власності.

Як запевняють у Головному управлінні МІндоходів у Волинській області, про нові об’єкти права інтелектуальної власності, які внесені до спеціального реєстру Міндоходів, співробітників підрозділів митного оформлення Ягодинської митниці інформують досить оперативно.

Своєчасна та достовірна інформація про права у сфері інтелектуальної власності дозволяє убезпечити ввезення на митну територію України контрабанди та контрафакту, – запевняють фахівці Ягодинської митниці Міндоходів.

Нагадаємо, що Указом Президента України від 24.12.2012 №726/2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині під час ...
Наступна новина: Українець намагався вивезти ...

КОМЕНТАРІ