Чернівецька область: протягом доби рятувальники ліквідували 3 пожежі

Чернівецька область: протягом доби рятувальники ліквідували 3 пожежі

23.05.13 08:02 0 814
У селі Стара Красношора Сторожинецького району виникла пожежа в літній кухні з прибудованою господарською будівлею. Відразу за місцем виклику було направлено пожежно-рятувальний підрозділ міста Сторожинець та місцеві пожежні команди смт. Красноїльськ та села Чудей. Оскільки будівля була дерев’яною, це сприяло швидкому поширення вогню. Тому існувала загроза перекидання полум’я на поруч розташовані житловий будинок та ще одну господарську будівлю. Вогнеборці оперативно локалізували пожежу у тих межах, у яких застали її на момент прибуття. Вогнем знищено домашнє майно, покрівлю господарської будівлі. На пожежі врятовано від знищення житловий будинок та господарську будівлю. Постраждалих немає.

У місті Новодністровськ Сокирянського району виникла пожежа у квартирі на дев’ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. За лічені хвилини на місце події прибули вогнеборці, які за лічені хвилини локалізували пожежу, запобігши подальшому поширенню вогню. На пожежі знищено речі домашнього вжитку. Завдяки оперативним діям вогнеборців від знищення вдалося врятувати 1 будівлю. Загиблих та травмованих немає.

У Чернівцях по вул. Торбунарській горіла господарська будівля. На ліквідацію пожежу було направлено 2 відділення групи пожежогасіння аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення, які прибули за короткий проміжок часу. Рятувальники оперативно локалізували пожежу, а згодом повністю ліквідували її. Вогнем пошкоджено стіни, покриття будівлі.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 24.05 в Ужгороді ...
Наступна новина: У Львові відбудеться ...

КОМЕНТАРІ