Луцькому міському голові Миколі Романюку вручили медаль «Волинської ікони Пресвятої Богородиці»

Луцькому міському голові Миколі Романюку вручили медаль «Волинської ікони Пресвятої Богородиці»

23.05.13 11:29 0 985
Православні християни святкують День Святого Миколая. З нагоди свята у Луцьку відбувся традиційний хресний хід та молебень перед пам’ятником святителю Миколаю – покровителю Луцька, розташованому поблизу міської ради.

Священнослужителі, студенти Волинської духовної семінарії та лучани, співаючи пасхальні піснеспіви, пройшли хресним ходом від Свято-Покровського кафедрального храму до монументу святителю Миколаю. Тут був відслужений молебень, який очолив секретар Волинської єпархії УПЦ протоієрей Микола Бондарук. Молився разом з усіма і Луцький міський голова Микола Романюк. Представники духовенства та лучани у піснеспівах бажали міському голові "Многії літа".

« ми просимо заступництва у Святителя Миколая –покровителя нашого міста, аби він дав нам здоров’я, сили, добра та благословення на наступний рік», - звернувся до лучан секретар Волинської єпархії УПЦ протоієрей Микола Бондарук та передав вітання зі святом від митрополита Волинського та Луцького Ніфонта.

Опісля протоієрей привітав із днем ангела Луцького міського голову Миколу Романюку, подякував йому за сумлінну та почесну роботу. «Нехай Милосердний Господь молитвами Святителя Миколая дарує Вам доброго здоров’я, благополуччя, сили, радості, мудрості, мужності у Ваших трудах», - звернувся протоієрей Микола Бондарук до міського голови та вручив йому найвищу відзнаку Волинської єпархії УПЦ – медаль «Волинської ікони Пресвятої Богородиці», а також ікону святителя Миколая.

Міський голова Микола Романюк привітав лучан та представників духовенства зі святом, подякував Владиці за високу церковну нагороду. «Дякую за те, що вкладаєте у людські душі добро, любов, повагу до ближнього», - звернувся до священнослужителів міський голова.

Лучанам він побажав, щоб Святий Миколай завжди оберігав їхні родини, посилав добро та благополуччя.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На фінал Кубку України ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ