Міська рада визначила 6 проектів на фінансування заходів з Програми сприяння діяльності ОСББ на території міста Луцька

Міська рада визначила 6 проектів на фінансування заходів з Програми сприяння діяльності ОСББ на території міста Луцька

23.05.13 15:42 0 995
У залі засідань департаменту житлово-комунального господарства відбулось засідання конкурсної комісії з відбору та затвердження проектів на фінансування заходів Програми сприяння діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на території міста Луцька.

У ній взяли участь заступник міського голови, голова комісії Лариса Соколовська, депутат міської ради, заступник голови комісії Роман Бондарук, заступник директора департаменту житлово-комунального господарства з питань розвитку ОСББ та експлуатації житлового фонду Надія Коленда, заступник начальника відділу розвитку ОСББ, реформування ЖКГ та економічного аналізу департаменту житлово- комунального господарства Світлана Музика, начальник відділу з енергозбереження управляння економіки міської ради Костянтин Патракеєв, виконавчий директор Асоціації захисту молоді Волині, голова громадської організації «Фонд місцевого розвитку» Петро Верзун та представники ОСББ у місті Луцьку.

Конкурсна комісія створена для ефективного розподілу коштів, передбачених міським бюджетом для реалізації заходів Програми сприяння діяльності об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на території міста Луцька. Її головне завдання – це визначення переможців відкритого конкурсу серед наданих ОСББ проектів та подання їх міській раді для фінансування за рахунок коштів, передбачених Програмою.

Члени комісії попередньо вивчили подані проекти. Звертали увагу на відповідність умовам конкурсу, змістовність проекту, інноваційність запропонованих заходів і технологій, енергоефективність проекту, його ефективність бюджету тощо.

На розгляд конкурсної комісії були подані 12 проектів. За результатами розгляду для фінансування з Програми сприяння діяльності ОСББ на території міста Луцька було обрано шість, які відповідають умовам конкурсу та подали всі необхідні документи. Зокрема, це такі ОСББ: «НОВОСЕЛ-ЛУЦЬК» (пр-т Відродження, 53 а), «Вікторія» (вул. Сагайдачного, 1), «БАРВИ» (вул. Бринського, 4), «Захар» (вул. Захарова, 9), «КРАВЧУКА-17» (вул. Кравчука, 17), «СОРОРНІСТЬ» (вул. Соборності, 20).

Цим об’єктам буде надана допомога із місцевого бюджету на здійснення капітального ремонту у розмірі 80 % від загальної суми.

Також члени комісії обговорили питання, що стосувалися капітального ремонту будинків, прибудинкових територій, надали консультації представниками ОСББ стосовно питань, які викликали у них проблеми.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ