Хмельницька область: знищено 30 боєприпасів часів війни

Хмельницька область: знищено 30 боєприпасів часів війни

23.05.13 16:13 0 869
21 травня поблизу с. Браженці Полонського району співробітники групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення вилучили та знищили 30 мінометних мін калібру 82 мм. Боєприпаси були виявлені 20-21 травня під час контрольного обстеження місцевості, де за повідомленням місцевих мешканців було знайдено 3 аналогічні мінометні міни часів Великої Вітчизняної війни.

Цього ж дня на відстані близько 300 метрів від місця знахідки боєприпасів піротехніки виявили ще 27 мінометних мін калібру 82 мм.

Охорону небезпечних знахідок здійснюють співробітники міліції.

Всі знайдені боєприпаси будуть знищені методом контрольованого підриву у спеціально відведеному для цього місці.

Всього за останні три доби на території Хмельницької області виявлені та знищені 60 мінометних мін та 4 артилерійські снаряди.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій нагадує про важливість дотримання правил безпеки під час виявленні предметів, схожих на боєприпаси! Категорично заборонено брати їх до рук, переносити, розбирати, тим більше кидати у багаття! Якщо ви натрапили на предмети, схожі на боєприпаси, негайно повідомте про знахідку до найближчого підрозділу Держслужби з надзвичайних ситуацій за номером телефону – 101!

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ