В Івано-Франківську відбулося засідання головної суддівської колегії XXVI Міжнародних змагань з пожежно-прикладного спорту

В Івано-Франківську відбулося засідання головної суддівської колегії XXVI Міжнародних змагань з пожежно-прикладного спорту

23.05.13 13:03 0 935
21 травня, о 15.30 год. в приміщенні актового залу аварійно-рятувального загону спеціального призначення відбулося засідання головної суддівської колегії та нарада із представниками команд–учасниць XXVI Міжнародних змагань з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних-героїв Чорнобиля.

Розпочалася нарада зі святкового моменту: віце-президент Всеукраїнської громадської організації «Федерація пожежно-прикладного спорту України» Олександр Тарасов привітав з нагоди ювілею Дня народження начальника Управління ДСНС в Івано-Франківській області полковника служби цивільного захисту Володимира Володимировича Чернецького та подякував керівнику прикарпатських рятувальників за особистий вагомий внесок у розвиток пожежно-прикладного спорту. Також Олександр Кузьмич від імені Федерації привітав усіх учасників Міжнародних змагань та закликав спортсменів чесно боротися за перемогу, щоб достойно вшанувати Героїв, котрі поклали свої життя у двобої із невидимим, але небезпечним ворогом – радіацією.

В XXVI Міжнародних змагання з пожежно-прикладного спорту візьмуть участь 175 спортсменів-прикладників, серед яких 3 заслужених майстри спорту, 21 майстер спорту міжнародного класу і 83 майстри спорту. Наймолодший учасник змагань – 17-річний спортсмен із Волині, а найстарший – 36-літній спортсмен із Одеської області.

22 травня, о 09.30 год. в Івано-Франківську на спортивно-оздоровчому комплексі героїв-пожежних Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області стартують XXVI Міжнародні змагання з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних-героїв Чорнобиля.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На "Мастерсі" в Тюмені ...
Наступна новина: Чернівці: Віталій ...

КОМЕНТАРІ