Івано-Франківщина: на Рожнятівщині пройшов правовий «брейн-ринг»

Івано-Франківщина: на Рожнятівщині пройшов правовий «брейн-ринг»

23.05.13 13:40 0 1052
Вже традиційно в Рожнятівському районі проводяться групові заходи з правової тематики, Зокрема вчора (21 травня) відбувся фінал районного конкурсу «Правовий брейн-ринг», в якому взяли участь десятикласники загальноосвітніх шкіл. Зокрема, учні Перегінської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Нижньострутинської ЗОШ І-ІІІ ст., Цінівської ЗОШ І-ІІІ ст. та збірна команда шкіл району «Юні міліціонери».

Учасники змагання показали високі знання Конституції України, Кримінального, Адміністративного та сімейного Кодексу України, Конвенції ООН «Про права дитини» та інших нормативно-правових документів.

Члени журі із щирим здивуванням реагували на ґрунтовні правильні відповіді під час розв’язання практичних завдань, захисту плакату на правову тематику. Творчо і оригінально підійшли команди до підготовки сценок із захисту прав дитини. В останньому конкурсі добре знання з примінення на практиці Кримінально-Процесуального Кодексу показала команда «Юні міліціонери».

Як і у відбіркових змаганнях, вирішальним конкурсом, який і визначив переможця, став блок письмових завдань «Юний правознавець».

Переможцями районного конкурсу «Правовий брейн-ринг» стала команда «Юні міліціонери», яка на 0,3 бала випередила команду дівчат Н-Струтинської ЗОШ І-ІІІ ст. Переможців нагороджено народним депутатом України Анатолєм Дирівим поїздкою в м. Київ. Всі команди нагороджені грамотами служби у справах дітей, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту книгами та солодкими подарунками від приватних підприємців Миколи Мицака та Маря’яни Дзундзи..

Захід організовано працівниками служби у справах дітей, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, відділу освіти за сприянням голови райдержадміністрації Миколи Філіповича та заступника голови райдержадміністрації Омеляна Бойчука.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україна спростовує ...
Наступна новина: В Луцьку 24 травня ...

КОМЕНТАРІ