Івано-Франківщина: відкриття інформаційно-ресурсного центру «СВІТОВИД» на Долинщині

Івано-Франківщина: відкриття інформаційно-ресурсного центру «СВІТОВИД» на Долинщині

23.05.13 15:07 0 997
Керівник апарату районної державної адміністрації Катерина Олійник взяла участь у відкритті інформаційно-ресурсного центру «СВІТОВИД» на базі Долинської центральної районної бібліотеки.

Інформаційно-ресурсний центр «СВІТОВИД» створено за сприяння Посольства США в Україні в рамках проекту “Інтернет для читачів публічних бібліотек (LEAP)” для незрячих та осіб з вадами зору. Для людей з вадами зору бібліотека стане місцем доступу до традиційних і електронних джерел інформації, які будуть надаватися безкоштовно. Партнерами цього проекту є Благодійний фонд громади м. Долина, Вигодський навчальний корекційно-реабілітаційний центр, Калуська ТПО УТОС, Проект «TifloCenter», м. Київ, районна Асоціація інвалідів, РЦСССДМ.

Поблагословив захід радник єпископа, протоієрей, парох УГКЦ Серця Ісуса і Серця Марії о. Вітольд Левицький.

У заході взяли участь та виступили партнери проекту, зокрема, голова обласної організації УТОС Богдан Скіцько, заступник голови Правління Калуського УТОС Володимир Разюк, голова Долинського осередку УТОС Павліна Крупчин, директор Вигодського навчального реабілітаційно-корекційного центру Оксана Якимів.

Презентували проект кординатор проекту Валентина Любенко та відповідальний за його технічне забезпечення Ігор Данилович.

Святковості заходу додали виступи юних вихованців Вигодського навчального корекційно-реабілітаційного центру.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині офіцери ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ