Співачка Світлана Весна презентувала відеокліп нової пісні «Перше почуття», який знімали на Прикарпатті

Співачка Світлана Весна презентувала відеокліп нової пісні «Перше почуття», який знімали на Прикарпатті

23.05.13 14:25 0 1814
В Івано-Франківську співачка Світлана Весна презентувала відеокліп нової пісні «Перше почуття», яку на слова Пономаренка написав композитор Ніколо Петраш. Відеокліп знімали на Домбровському кар’єрі у Калуші та в Богородчанському районі - єдиній місцевості, де на Прикарпатті зацвітають магнолії.

«Пісня «Перше почуття» - це новий період в моєму творчому житті. Коли я почула її вперше, зрозуміла, це - моя пісня, бо вона відображає мій внутрішній стан. Вона – легка, енергійна, наче на одному диханні… Коли я її співаю, я почуваюсь щасливою», - розповідає Світлана Весна.

Вона зізнається, пісню запропонував композитор Ніколо Петраш після її виступу в столичному палаці «Україна». Робота над нею тривала півроку. Вдавалось усе. Єдине, що співачка змінила, – її назву. Перший варіант назви пісні «Перша весна», каже співачка, надто вже перегукувався з її іменем. Та й «весна» у пісні більше означає почуття, а не пору року. Пісню записали у Києві, аби вона не поступалась якістю свого звучання.

За словами режисера відеокліпу Романа Капустинського, знімальна група захотіла відзняти пісню на найкращих краєвидах, якими виявились Домбровський кар’єр у Калуші та єдина місцина в Богородчанському районі, де зазвичай зацвітають магнолії. Щоб відзняти цю красу, творчій групі довелось чекати три дні, тоді як зйомки кліпу тривали лише два.

Нині пісня вже звучить у програмах кількох радіостанцій. У планах – розмістити відеокліп на обласних та центральних телеканалах.

Світлана Весна – відома прикарпатська співачка. Вона – лауреат багатьох всеукраїнських конкурсів та фестивалів. Часто співачка виступає з сімейним ансамблем «Вишиванка», яким керує її мама – Галина Канюк. В репертуарі Світлани Весни – понад півсотні пісень.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернівцях вшанували ...

КОМЕНТАРІ