Зокрема, вона радить використовувати для пиття лише перекип’ячену воду; дотримуватись правил особистої гігієни; не використовувати для пиття, приготування їжі та миття посуду воду з незнайомих джерел водопостачання; при неорганізованому відпочинку для пиття та приготування їжі мати з собою запас питної води; для миття посуду і рук використовувати тільки перекип’ячену воду; перед споживанням овочів, фруктів та ягід їх необхідно добре промити питною водою; для споживання дітьми – обдати окропом; перед приготуванням та вживанням їжі обов’язково мити руки з милом; обов’язково мити руки після відвідування туалету; готову їжу може зберігати без холодильника не довше 2-х годин; при виготовленні багатокомпонентних салатів з майонезом їх слід споживати лише в день виготовлення;
сирі продукти і сировина не повинні зустрічатися з готовими виробами на одному кухонному інвентарі(ножах, дошках для розробки, посуді).
У випадку виявлення перших ознак захворювання необхідно терміново звернутись до лікаря.
Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: Житомирщина: нагороди ...
Наступна новина: Тернопільщина: головне ...