Чернігів запрошує на «Байк Фест»

Чернігів запрошує на «Байк Фест»

23.05.13 14:40 0 958
25 травня Чернігів прийматиме Міжнародний фестиваль "Байк Фест", участь у якому вже підтвердили понад 200 байкерів з України і близького зарубіжжя. Про це повідомив один із організаторів Євген Алексієнко, який представляє Чернігівський мотоклуб «Агарта МС», під час зустрічі з заступником міського голови Анною Романовою.

За його словами, байкерський фестиваль такого формату у Чернігові організовується вперше з перспективою проведення щорічного мотозліту. Він сприятиме популяризації активних видів спорту, забезпеченню змістовного дозвілля гостей та мешканців міста й розвитку туристичної і музичної інфраструктури. Крім того, цьогоріч він матиме благородну мету – збір іграшок та книг для дітей із вадами здоров’я.

«Оскільки захід відбуватиметься напередодні Міжнародного дня захисту дітей, ми вирішили провести благодійну акцію «Байкери дітям». Це змінить у суспільстві стереотипні уявлення про байкерів, а в пам’яті дітей залишить яскраві враження», - ділиться співорганізатор, голова Чернігівського об’єднання інвалідів «Шанс» Світлана Федорова.

Долучитися до акції допомоги дітям може кожен, узявши з собою іграшки прямо на Красну площу, або принісши їх до офісу «Шансу» по вул. Рокоссовського, б. 60.

Як уточнив лідер чернігівських байкерів, основні заходи фестивалю відбуватимуться на Красній площі, потім перемістяться до профілакторію «Зарічний».

Невід’ємним елементом «Байк Фесту» є рок-концерт, де очікуються виступи популярних білоруських рок-гуртів. Видовищною ж родзинкою фестивалю має стати вечірнє фаєр-шоу з символічною назвою «Енергія вогню», в якому візьмуть участь кілька професійних команд.

Програма Фестивалю:

11.00-11.30 – загальний збір байкерів на Алеї Героїв;

12.00 -14.00 – офіційне відкриття, вітання організаторів та партнерів; виставка байків; проведення майстер-класів для дітей; показові виступи циркових студій; проведення розважальної шоу-програми з веселими клоунами; катання дітей на мотоциклах; конкурс малюнку на асфальті; запуск повітряних кульок;

14.00-15.00 – виїзд колони байкерів та мотопробіг вулицями міста;

16.00-23.00 – розважальна, конкурсна шоу-програма, рок-концерт, фаєр-шоу, показові виступи реслерів.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті чопські ...
Наступна новина: У Львові освітян навчали ...

КОМЕНТАРІ