Чернігівську область на ХХV Міжнародній агропромисловій виставці “Агро-2013” представляють 19 підприємств

Чернігівську область на ХХV Міжнародній агропромисловій виставці “Агро-2013” представляють 19 підприємств

23.05.13 11:44 0 854
22-25 травня у Національному комплексі «Експоцентр України» триватиме ХХV Міжнародна агропромислова виставка «Агро-2013» .

Цього року у виставці беруть участь 1224 учасників із 17 країн світу, в тому числі Білорусі, Данії, Індії, Італії, Китаю, Люксембургу, Німеччини, Польщі, Росії, Словаччини, США, Туреччини, України, Чехії.

Чернігівську область на виставці представляють 19 підприємств, серед яких – ПАТ «Ічнянський молочно-консервний комбінат», Чернігівське відділення ПАТ «СанІнБев Україна», ПАТ «Продовольча компанія «Ясен», ТОВ «Ніжинський консервний завод», філія «Менський сир» ППКФ «Прометей», ТОВ «Фабрика лозових виробів» та інші.

В експозиції „Аграрна наука і освіта” інститутом сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН представлена виставкова експозиція „Дослідження з питань розробки бактеріальних добрив та засобів захисту рослин і тварин”, а Носівською селекційно-дослідною станцією – експозиція наукових досліджень селекції рослинництва.

В рамках виставки передбачається проведення Міжнародного форуму Світовий зерновий ринок – тенденції, ризики, ініціативи», круглих столів: «Оподаткування сільськогосподарських виробників, проблеми і шляхи їх вирішення» та «Стратегія розвитку аграрного сектору економіки України у реалізації Програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки», семінару «Продовольча та енергетична безпека в Україні та світі», Дня технічної політики та сільськогосподарського машинобудування, днів регіонів, ярмарку продовольчих товарів.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині галицький ...
Наступна новина: У Києві обговорювали ...

КОМЕНТАРІ