Чернігівська область: інформація про події, пов'язані з підтопленням населених пунктів та території області

Чернігівська область: інформація про події, пов'язані з підтопленням населених пунктів та території області

23.05.13 18:08 0 935
Внаслідок підйому рівня води у р. Дніпро залишається підтоплено 6 вулиць та провулків в смт Радуль Ріпкинського району. Рух по населеному пункту здійснюється за допомогою човнів та автомобілів підвищеної прохідності. Також залишається підтопленою ділянка довжиною 8 м по вулиці Набережна в с. Мньов Чернігівського району. На окремих ділянках підтоплено 12 домогосподарств.

Внаслідок підйому рівня води у р. Десна залишається підтоплено ділянку довжиною 27 м по вулиці Садова в с. Якличі та ділянку довжиною 4 м по вулиці Лугова в с. Мале Устя Сосницького району.

Внаслідок підйому рівня води в р. Дніпро та р. Сож залишається ускладненим транспортне сполучення з селами Кукари, Суслівка та Плехтіївка Ріпкинського району. Сполучення здійснюється автомобілями підвищеної прохідності.

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна та р. Віть залишається порушеним пряме транспортне сполучення між районним центром та селами Бирине, Прокопівка, Підгірне Новгород-Сіверського району. Рух транспортних засобів здійснюється через Сумську область.

Також внаслідок підйому рівня води в р. Десна залишається тимчасово припинено паромне сполучення між районним центром та селами Синютин, Пекарів, Кнути, Костирів Сосницького району. Порушене пряме транспортне сполучення між районним центром та селами Велике Устя, Долинське, Бутівка, Польове, Бондарівка, Мала Бондарівка та Стара Бутівка Сосницького району. Сполучення здійснюється через смт Короп. Також порушено транспортне сполучення з с. Гапишківка. Сполучення здійснюється автомобілями підвищеної прохідності.

Відновлено транспортне сполучення з с. Лиса Гора Коропського району, яке було порушено внаслідок підйому рівня води в р. Десна.

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна порушено транспортне сполучення з с. Червоні Луки Менського району. Сполучення здійснюється за допомогою човнів.

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна порушено транспортне сполучення з селами Ворона та Березівка Борзнянського району. Сполучення здійснюється за допомогою гужового транспорту.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ