На Рівненщині про зміни в оподаткуванні йшлося під час зустрічі з головними бухгалтерами

На Рівненщині про зміни в оподаткуванні йшлося під час зустрічі з головними бухгалтерами

23.05.13 11:12 0 982
Днями в обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади відбулася зустріч представників Головного управління Міндоходів області з головними бухгалтерами сільських і селищних рад Рівненщини.

Виступаючи перед присутніми, працівник відділу взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю Тетяна Вакольчук відзначила, що регіональні органи Міністерства доходів і зборів завжди радо йдуть назустріч платникам податків у вирішенні їх нагальних питань, надаючи відповіді та роз’яснення з оподаткування. Спілкування відбувається із застосуванням різних методів. Зокрема, постійно практикується усне та електронне консультування, проводяться сеанси телефонного зв‘язку «гаряча лінія», семінари, здійснюються виступи у ЗМІ, виходить друком щотижнева газета «Податкові вісті», функціонує веб-сайт.

Бухгалтерів ознайомили з діючими системами оподаткування, обліком платників податків та порядком оподаткування доходів громадян (спадщини, подарунків, призів та виграшів, від продажу рухомого та нерухомого майна, інших доходів, отриманих не від податкових агентів). Йшлося також про реалізацію права громадян на податкову знижку, податок на нерухоме майно, використання електронних сервісів Міністерства доходів і зборів.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: У Казахстані разом з ...

КОМЕНТАРІ