На Рівненщині зустріч податківців з представниками малого та середнього бізнесу

На Рівненщині зустріч податківців з представниками малого та середнього бізнесу

23.05.13 09:36 0 902
Днями працівники ДПІ у м. Рівному провели зустріч з підприємцями і бізнесменами обласного центру, під час якої обговорювалися актуальні питання оподаткування малого та середнього бізнесу.

Як наголосила заступник начальника ДПІ у м. Рівному Ірина Груздєва, податкова служба стає одним із провідних регуляторів інвестиційного клімату. Передусім – це створення рівних умов, відсутність штучних преференцій та вибіркового застосування законодавства.

Застосування інформаційних сервісів податкової служби забезпечує неупереджений і справедливий підхід до всіх платників податків та стає на перешкоді корупційним проявам. Як результат – рівні конкурентні умови сприяють суттєвому покращенню інвестиційного клімату в Україні.

Для досягнення цієї мети потрібно розвивати практику безконтактного спілкування із платниками. То ж на перше місце ставиться електронна звітність та віддалене обслуговування. Адже подання звітності в електронному вигляді - це можливість заповнювати звітність без помилок, надавати її завжди за актуальними формами, що дозволить платникові податків завжди бути у курсі змін податкового законодавства. Крім того, система надання податкової звітності в електронному вигляді телекомунікаційними каналами зв'язку захищає інформацію. На сьогоднішній день до ДПІ м. Рівному 97,1 % платників ПДВ подають звітність в електронному вигляді.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ