Василь Гецько зустрівся із заступником глави місії Посольства Великобританії в Україні

Василь Гецько зустрівся із заступником глави місії Посольства Великобританії в Україні

23.05.13 14:46 0 867
Налагодити більш тісні стосунки з Тернопільською областю має намір Посольство Великої Британії в Україні. Про це йшлося під час зустрічі заступника голови облдержадміністрації Василя Гецька та заступника глави місії Посольства Великої Британії в Україні Мартіна Дея.

Після обміну привітаннями заступник голови обласної державної адміністрації охарактеризував співробітництва області з Великою Британією, представив економічний потенціал та інвестиційні можливості Тернопільської області.

Окремо наголосив на пріоритетних напрямках розвитку регіону та зниженні інвестиційних ризиків, шляхом забезпечення ефективної роботи дозвільних служб за принципом організаційної єдності, зменшення тиску контролюючих органів на суб’єктів господарювання.

Також, В.Гецько зазначив, що відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації протягом травня 2013 року в Тернопільській області тривають інформаційно-просвітницькі та культурно-масові заходи, присвячені Дню Європи. Головною метою їх проведення є формування позитивної громадської думки щодо євроінтеграційного курсу України, ознайомлення якомога ширшого кола громадськості області з європейськими цінностями та традиціями, популяризація загального європейського культурного надбання серед громадськості Тернопільщини.

Зі свого боку, Мартін Дей, зазначив, що на Тернопільщині він вперше, а тому, по-перше, хотів би ознайомитися з соціально-економічною інфраструктурою регіону. По-друге, налагодити результативнішу економічну співпрацю із діловими колами регіону, а третьою метою візиту у регіон - є поширення інформації про переваги вступу України у європейську спільноту.

Тож іноземний гість вже цю тему обговорять зі студентами Тернопільського національного економічного університету.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ