Тернопільщина представлена на XXV Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2013»

Тернопільщина представлена на XXV Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2013»

23.05.13 18:34 0 926
Агропромисловий комплекс Тернопільщини представлений на XXV Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2013», яка розпочала свою роботу в м.Київ.

В експозиції нашої області показано здобутки сільськогосподарського виробництва та переробної галузі, продемонстровано продукцію понад 20 підприємств краю, задіяних у аграрному секторі.

Метою проведення такої виставки є сприяння реалізації державної аграрної політики, економічному зростанню сільськогосподарського виробництва, оцінка потенціалу українського ринку, його інвестиційної привабливості. сприяння процесам розвитку міжнародного співробітництва в агропромисловому комплексі, налагодження ділових контактів між науковими організаціями та науково-виробничими підприємствами з метою створення спільних проектів на проведення досліджень і розробок, презентація досягнень кращих господарств і сільськогосподарських підприємств усіх областей України, стану їх діяльності та обміну позитивним досвідом в роботі.

Участь у відкритті виставки бере делегація Тернопільської області, очолювана головою обласної державної адміністрації Валентином Хоптяном.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: Опозиція зірвала ...

КОМЕНТАРІ