На Тернопільщині адміністративне оскарження рішень – законний засіб захисту прав платників податків

На Тернопільщині адміністративне оскарження рішень – законний засіб захисту прав платників податків

23.05.13 15:19 0 972
У межах процедури адміністративного оскарження контрольні повноваження державної податкової служби врівноважуються правом платника податку оскаржити рішення органів ДПС щодо визначення податкових зобов’язань.

Впродовж січня-квітня цього року від платників податків Тернопільській області надійшло 55 скарг, в яких оскаржено 111 податкових повідомлень-рішень та інших рішень органів ДПС. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження скарг залишилося на тому ж рівні.

З початку 2013 року розглянуто 63 первинних скарги, в яких оскаржено 110 податкових повідомлень-рішень. За результатами первинного розгляду залишено без змін 109 податкових повідомлень-рішень на загальну суму 205 млн. грн. Скасовано 1 рішення на суму 0,34 тис. грн. Крім цього, у 6 випадках прийнято рішення щодо збільшення сум податкових зобов’язань на 1,5 млн. грн.



Нагадаємо, що Указом Президента України від 24.12.2012 №726/2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Львівщина вшановує ...

КОМЕНТАРІ