Чернівці: Представники ветеранських організацій, керівництво області та міста поклали квіти до обеліску «Перемога»

Чернівці: Представники ветеранських організацій, керівництво області та міста поклали квіти до обеліску «Перемога»

24.05.13 17:14 0 883
Напередодні офіційного відкриття Всеукраїнського семінару-наради голів організацій ветеранів АР Крим, областей України, міст Києва і Севастополя, який відбувається у Чернівцях, відбулося покладання квітів до обеліску «Перемога» на Соборній площі. У ньому взяли участь учасники заходу, перший заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Георгій Галиць, секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, заступник голови Чернівецької обласної ради Валентин Маніліч та представники ветеранських організацій.

Упродовж 23-27 травня на базі ветеранської організації Чернівецької області відбудеться семінар-нарада голів рад організацій ветеранів АР Крим, областей, міст Києва і Севастополя по темі «Обмін досвідом роботи по реалізації рішень VІ з’їзду Організації ветеранів України і Указу Президента України від 19.10.2012 р. «Про заходи в зв’язку з святкуванням 70-річниці звільнення України від фашистських загарбників і 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні».

Довідково:

Чернівецька міська рада постійно дбає про соціальний захист ветеранів, і особливо інвалідів і учасників бойових дій. Учасники визволення Чернівців щомісячно за рахунок коштів міського бюджету отримують грошову допомогу в сумі 300 грн., інваліди війни І групи, які брали участь у бойових діях щомісячно – по 75 грн., сім’ї загиблих в Афганістані – по 500 грн. щомісячно, вдови Афганців отримують по 200 грн.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: На Львівщині попередження ...

КОМЕНТАРІ