Буковина: визначено переможців конкурсу «Рятувальник очима дітей»

Буковина: визначено переможців конкурсу «Рятувальник очима дітей»

24.05.13 09:28 0 977
23 травня у Міській центральній дитячій бібліотеці в Чернівцях відбулося нагородження переможців та призерів обласного конкурсу «Рятувальник очима дітей». Для участі в церемонії нагородження переможців зібралися представники майже з усіх районів краю – діти, їх учителі, батьки. У стінах бібліотеки була розміщена виставка кращих робіт учасників конкурсу малюнків, літературних творів та декоративно-прикладного мистецтва.

Проведення конкурсу було організовано Управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області, Чернівецькою обласною організацією Добровільного пожежного товариства та Департаментом освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації. У конкурсі взяло участь учні понад 100 шкіл міста та області, які представили більше 300 робіт різних жанрів. Багато робіт, представлених на конкурс, свідчать про високий рівень обізнаності дітей із правилами безпеки життєдіяльності та їхнього знання рідної мови.

Учасники конкурсу, які були поділені на дві вікові категорії, демонстрували свої роботи у номінаціях «Малюнок» та «Літературний конкурс». Школярів, чиї роботи були найкращими та які перемогли у конкурсі, було нагороджено цінними подарунками, медалями та грамотами. Також організатори вирішили нагородити учасників за оригінальність робіт. Усього ж призерами конкурсу стало понад 30 дітей. Діти надзвичайно раділи нагородам, та зазначали, що обов’язково візьмуть участь у конкурсі наступного року.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДСНС України нагадує ...
Наступна новина: Чернігівщина: Голова ...

КОМЕНТАРІ