В Луцьку микола Романюк зустрівся з учасниками національно-визвольного руху

В Луцьку микола Романюк зустрівся з учасниками національно-визвольного руху

24.05.13 14:10 0 940
У рамках проведення заходів з відзначення Дня Героїв, у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька міський голова Микола Романюк зустрівся з учасниками національно-визволеного руху.

Звертаючись до присутніх, Микола Романюк зазначив: « ми зібралися, аби, в першу чергу, ще раз і ще раз вшанувати вас. Наближається свято - День Героїв. Це день тих людей, завдяки яким нині ми живемо у незалежній Україні. у цій залі зібралися саме такі люди. Дякую за те, що, не зважаючи ні на що, залишилися при своїй думці, поглядах і своїм життям, словами, справами знову і знову робите все, щоб в незалежній Україні шанувалася українська мова, традиції та звичаї».

Міський голова наголосив, що молодь повинна вивчати і знати нашу історію. «Це повинно бути у шкільних підручниках. Добре, що ви ще маєте силу піти до навчальних закладів і розказати дітям гірку правду про ті страшні роки», – додав він.

Також Микола Романюк розповів, що за щасливим збігом обставин його бабцю з маленьким сином не репресували. Однак, на жаль, дідусю не вдалося пережити тих страшних подій. «Я вам розповідаю, а душа щемить. Це був мій дідусь, моя родина, а ви - люди, які теж пережили ті страшні роки», – додав він.

Микола Романюк побажав присутнім здоров’я, щастя і Божого Благословення.

Учасники зустрічі переглянули концерт, який для них підготували учні та викладачі Луцької музичної школи № 1 імені Фридерика Шопена.

Також для присутніх влаштували святковий обід.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Оздоровленню дітей ...
Наступна новина: У Житомирі презентували ...

КОМЕНТАРІ