У місті Луцьку готові до початку літнього оздоровлення дітей

У місті Луцьку готові до початку літнього оздоровлення дітей

24.05.13 08:42 0 909
Про це доповідала головний лікар Луцької міської дитячої поліклініки Оксана Лєщинська на засіданні постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

У роботі комісії взяли участь депутати міської ради: Ганна Кравчук, Тетяна Дементьєва, Любов Серба та Степан Цимабалюк.

Оксана Лєщинська повідомила, що підготовка до літнього оздоровлення дітей перебуває на контролі. Особлива увага приділятиметься дітям пільговим категоріям. З 27 травня почнуть працювати пришкільні табори, вже сформовані групи, закріплені медичні працівники. «Були проведені наради, опрацьовані правила безпеки для дітей», - наголосила вона. За її словами, довідку про стан здоров’я дитини можна отримати у поліклініках на вулиці Чорновола та проспекті Волі. «Протягом оздоровчого періоду аналізуватиметься стан здоров’я дітей», - зазначила вона. Також повідомила, що медичні працівники контролюватимуть і якість продуктів, які надходитимуть до таборів.

Загалом цього року на обліку перебуває 12 тисяч 19 дітей до 14 років і 3, 5 тисячі дітей підліткового віку. За словами головного лікаря, надзвичайно популярними є місцеві табори: «Дачний», «Згорани». «У місті Луцьку до початку оздоровлення готові», - резюмувала вона.

Окрім цього питання, члени комісії взяли до уваги інформацію про виконання Програми економічного та соціального розвитку міста Луцька на 2013 рік за підсумками першого кварталу та розглянули ряд інших.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Магдиш: «Книжка ...
Наступна новина: На Тернопільщині учасникам ...

КОМЕНТАРІ