Запрошуємо на «Проспект розваг» у Луцьку!

Запрошуємо на «Проспект розваг» у Луцьку!

24.05.13 16:55 0 1194
Він відбуватиметься у цю неділю, 26 травня у центральному парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки та на вул. Глушець. Організаторами свята є відділ у справах сім’ї та молоді міської ради та СГО «Молодіжна платформа».

Розважальна програма розпочнеться о 14 годині з виступу вихованців Центру творчого розвитку «Територія щастя». На сцені в парку свою творчість представлятимуть лауреат Всеукраїнських конкурсів Владислав Достовалов, учасники православного юнацького клубу «Лови момент», соліст гурту «Чорні Черешні» Юрій Поліщук та реп-виконавць «Фон Форте».

Усі охочі зможуть спробувати свої сили в караоке, поза сценою відбуватиметься виставка-ярмарок, для дітей працюватимуть атракціони та дитяче містечко. На території «Проспекту розваг» діятиме «Алея кохання», робитимуть бодірат, будуть представлені лицарські бої клубу реконструкції «Айна Бера».

Для глядачів виступатиме танцювальна студія «OZON», акробатична команда TWIST, презентуватимуть вогняні шоу та вистави від луцького театру вогню «Sunrise» та «Алладін».

Діджеї Twist, Marto Gross, Pioneer, Dios, Subside, Famous, PASHA-KENT(Київ), Strayder , Iversoon & Alex Daf(Львів) (артисти KISS FM) розважатимуть гостей «Проспекту» молодіжною дискотекою. Запрошені також знані MC міста: Yasen, Salvador, Yuri Voices, Tamaday.

У зв’язку з проведенням заходів 26 травня буде перекрито рух транспорту по вулиці Глушець з 10:00 до 22:00.

Запрошуємо лучан та гостей міста на «пRоспект розваг»!

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ