На Волині темпи відшкодування ПДВ перевищують суми заявок

На Волині темпи відшкодування ПДВ перевищують суми заявок

24.05.13 16:19 0 933
Враховуючи залишки невідшкодованих сум у минулі роки, протягом чотирьох місяців 2013 року волинському бізнесу відшкодовано 140 мільйонів гривень. За цей же період волинськими підприємствами задекларовано до відшкодування 131,99 мільйона гривень, – повідомили у Головному управлінні Міндоходів у Волинській області.

«Цього року заявлені до відшкодування суми волинським бізнесом дещо більші, як торік. Але навіть за цих умов держава виконує свої зобов’язання з відшкодування податку на додану вартість підприємствам реального сектору економіки. Завдяки такому підходу Волинь буде спроможна максимально використовувати свій інвестиційний потенціал», – вважає в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський.

За словами керівника ГУ Міндоходів на Волині, для кожного прикордонного регіону своєчасність відшкодування ПДВ – принципове питання в процесі спілкування з потенційними інвесторами.

«Водночас, пропонуючи платникам ПДВ такий сучасний сервіс як відшкодування податку на додану вартість в автоматичному режимі, ми сприяємо формуванню в регіоні більш сприятливих інвестиційних умов», – додав Ігор Сінгаєвський.

Довідково: у 2013 році на Волині в автоматичному режимі відшкодовано 54,8 мільйона гривень ПДВ. Сервісом автовідшкодування в області найбільш активно користуються підприємства реального сектору економіки-експортери.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ