Хмельниччина: кам’янецьке підприємство «помилилося» на свою користь при сплаті податків майже на 2 мільйони гривень

Хмельниччина: кам’янецьке підприємство «помилилося» на свою користь при сплаті податків майже на 2 мільйони гривень

24.05.13 09:44 0 886
Працівники Кам’янець-Подільської ОДПІ, провівши перевірку гірничо-видобувного підприємства, встановили низку порушень у податковому обліку за останні кілька років.

Переважно порушення здійснювалися при визначенні собівартості придбаної та реалізованої продукції. Так, по бухгалтерському обліку підприємством було проведено та, відповідно, закладено у собівартість виготовлення продукції придбання понад півсотні тисяч літрів дизпалива на суму понад півмільйона гривень. От тільки жодних підтверджуючих документів тому, що така операція справді відбулася, платник податків перевіряючим надати не зміг.

З поставкою готової продукції теж вийшла «неточність». Уклавши угоду з партнером на постачання півмільйона тонн глини загальною вартістю 1,7 мільйона гривень, посадові особи підприємства фактично відвантажили її покупцю на суму майже удвічі більшу.

Зрештою, зовсім «незнайками» стали представники підприємства під час здійснення податкових розрахунків з плати за користування надрами для видобування корисних копалин. Нехтуючи законодавством, за видобуті глинисті породи компанія задекларувала податкове зобов’язання на суму всього лише 66 тисяч гривень.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олег Панькевич: "Для ...

КОМЕНТАРІ